Νέες αναζωπυρώσεις στα Δερβενοχώρια - Μάχη να μην περάσει στην Πάρνηθα η φωτιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 09:54 Νέες αναζωπυρώσεις στα Δερβενοχώρια - Μάχη να μην περάσει στην Πάρνηθα η φωτιά

Δεν σταματά η μάχη με τη φωτιά στα Δερβενοχώρια, με τις φλόγες να απειλούν να περάσουν στην Πάρνηθα.

Η φωτιά στα Δερβενοχώρια παρουσίαζε καλύτερη εικόνα, ωστόσο οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς και πλέον η κατάσταση έχει γίνει ξανά σοβαρή.

Οι φλόγες που είχαν εξαπλωθεί από τα Δερβενοχώρια, είχαν κάνει τα πράγματα κρίσιμα και σε Οινόη και Αγία Σωτήρα την Τετάρτη.

Συνολικά στην περιοχή επιχειρούν 250 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 75 οχήματα, 3 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα καθώς και 1 ελικόπτερο για συντονισμό.

Στον οικισμό Τσακάλι Μάνδρας, απ όπου πέρασε η λαίλαπα της φωτιάς, αρκετοί κάτοικοι έχουν πλέον επιστρέψει στα σπίτια τους, ενώ άλλοι, οι εστίες των οποίων έχουν υποστεί ζημιές, φιλοξενούνται σε συγγενείς.

Αποκατάσταση κυκλοφορίας

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων επί της επαρχιακής οδού Ελευσίνας – Θηβών, από τον Κόμβο Μάνδρας προς Θήβα και στα δυο ρεύματα, που είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια.

Επίσης, επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, από το ύψος του κόμβου Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, αποκαθίσταται η κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση