Δήμος Δομοκού: Που απαγορεύεται η κυκλοφορία τις ημέρες με υψηλό κίνδυνο για πυρκαγιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 16:11 Δήμος Δομοκού: Που απαγορεύεται η κυκλοφορία τις ημέρες με υψηλό κίνδυνο για πυρκαγιά

Σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας για τη Συμπλήρωση – Τροποποίηση της επέκτασης του μέτρου της απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές ΝATURA καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση όπως ορίζονται στις διατάξεις του Ν.998/1979 (Α΄289) για την αντιπυρική περίοδο όπως αυτά έχουν προσδιοριστεί από την Διεύθυνση Δασών Νομού Φθιώτιδας, καθώς και στα περιαστικά δάση των Δήμων της Π.Ε. Φθιώτιδας όταν ο δείκτης επικινδυνότητας θα είναι υψηλός κατηγορίας (3) και άνω  ο Δήμος Δομοκού δημοσίευσε το χάρτη που αφορά περιοχή του:

Το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε κάθε περίπτωση, αποσκοπεί στην προστασία της ανθρώπινης ζωής αλλά και του φυσικού και δασικού περιβάλλοντος στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την αποτροπή επικίνδυνων δραστηριοτήτων και πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια και η συγκεκριμένη απόφαση έχει διάρκεια εφαρμογής έως 31/7/2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση