Λαμία: Μεγάλο κλαδί έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 18:12 Λαμία: Μεγάλο κλαδί έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο

Το δέντρο βρίσκεται πλησίον παιδικής χαράς ευτυχώς όμως δε βρισκόταν άνθρωπος στο σημείο…

Κυριακή με ισχυρά μελτέμια, στην περιοχή της Φθιώτιδας, έθεσαν σε συναγερμό τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες που έτρεχαν κυριολεκτικά από συμβάν σε συμβάν.

Περίπου στις 3 το μεσημέρι, η Π.Υ. Λαμίας ειδοποιήθηκε για μεγάλο κλαδί από δέντρο που καταπλάκωσε αυτοκίνητο στη γωνία των οδών 28ης Οκτωβρίου & Ευζώνων στη Νέα Άμπλιανη.

Το μεγάλο κλαδί προξένησε φθορές στο όχημα, το ευτύχημα είναι όμως ότι δεν κινδύνευσε άνθρωπος αν και το δέντρο βρίσκεται πλησίον παιδικής χαράς που καθημερινά δέχεται πολλές επισκέψεις κυρίως παιδιών και γονέων που τα συνοδεύουν!

Κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν τα παράπονά τους στο LamiaReport ότι έχουν ενοχλήσει το δήμο εδώ κι έναν μήνα για την επικινδυνότητα ώστε να έρθουν να τα κλαδέψουν, χωρίς όμως όπως λένε να βρουν ανταπόκριση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα, οχήματα της Πυροσβεστικής επενέβησαν σε μικρής έκτασης πυρκαγιά στα Ψωρονέρια, ενώ κοπή δέντρου χρειάστηκε και στα Αλεπόσπιτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση