Έπεσε από ύψος προσπαθώντας να ξεφύγει μετά από τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 09:22 Έπεσε από ύψος προσπαθώντας να ξεφύγει μετά από τροχαίο

Ένα περίεργο και σοβαρό ατύχημα έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Καρπενήσι.

Ήταν γύρω στις 9:00'  το βράδυ όταν δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε έναν δρόμο μέσα στο Καρπενήσι.

Μετά από τη σύγκρουση των δυο οχημάτων, όπως αναφέρουν τα evrytanika.gr, ο ένας οδηγός ηλικίας 50 ετών Αλβανικής υπηκοότητας, επιχειρώντας να απομακρυνθεί από το σημείο του τροχαίου, έπεσε στο κενό από ύψος 10 μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Αρχικά ο 50χρονος διακομιστηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου και στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Από τη σύγκρουση των δυο οχημάτων τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά και ένα 13χρονο κοριτσάκι, το οποίο επέβαινε στο άλλο όχημα και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.

(φώτο: evrytanika.gr)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση