Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 12:07 Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας

Για τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού ΙΔΟΧ…

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση, διά περιφοράς, την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 και ώρα 11:30’ πμ, καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, ο Πρόεδρος του Νικόλαος Χάδος.

Μοναδικό θέμα, ο «Ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εποχικού προσωπικού, ή σύμβασης μίσθωσης έργου ή προσωπικού ωριαίας αποζημίωσης έτους 2024».

Η συνεδρίαση έχει το χαρακτήρα του κατεπείγοντος, λόγω του γεγονότος ότι υπάρχει  καταληκτική ημερομηνία αποστολής/υποβολής αιτημάτων για τον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εποχικού προσωπικού, ή σύμβασης μίσθωσης έργου ή προσωπικού ωριαίας αποζημίωσης για το έτος 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση