Νεκρός κτηνοτρόφος από την πυρκαγιά στη Βοιωτία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 09:21 Νεκρός κτηνοτρόφος από την πυρκαγιά στη Βοιωτία

Πήγε να σώσει το ποιμνιοστάσιό του και βρήκε τραγικό θάνατο…

Επιβεβαιώνεται η τραγική είδηση για νεκρό έναν 80χρονο κτηνοτρόφο από τη μεγάλη αγροτοδασική πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας (21/8) στην περιοχή του Προδρόμου Βοιωτίας.

Ο άτυχος ηλικιωμένος φέρεται ότι προσπάθησε να σώσει το ποιμνιοστάσιο του στα Χώστια από την καταστροφική πυρκαγιά και εκεί έχασε τη ζωή του άγνωστο αν λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις ή τον πρόλαβαν ζωντανό οι φλόγες σύμφωνα με το Δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου.

«Υπάρχει πληροφορία για τον θάνατο ενός ανθρώπου ο οποίος βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιο του, δεν ξέρω να σας πω αν πέθανε απο εγκαύματα ή απο αναθυμιάσεις», ανέφερε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο Δήμαρχος Θηβαίων, μιλώντας για την μεγάλη φωτιά στον Πρόδρομο Βοιωτίας.

Η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε από σπίτι στο τέλος του χωριού όπου γινόταν εργασίες και ενώ οι άνεμοι έπνεαν πολύ ισχυροί.

Γρήγορα οι φλόγες επεκτάθηκαν σε δασική έκταση και πήρε διαστάσεις. Οι καπνοί φαίνονται ακόμη και από την απέναντι πλευρά του Κορινθιακού.

Στις 09:50’ εστάλη μήνυμα από το «112» για να απομακρυνθούν οι πολίτες από την Παραλία Σαράντη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση