«Έφυγε» ξαφνικά γνωστός έμπορος στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 08:24 «Έφυγε» ξαφνικά γνωστός έμπορος στη Λαμία

Στα 47 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «Cosmetico», που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης…

Μία ακόμη δυσάρεστη είδηση για την περιοχή της Λαμίας, καθώς σε ηλικία 47 ετών, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός επαγγελματίας Βασίλης Καραδήμας ιδιοκτήτης του καταστήματος «Cosmetico» στην πλατεία Πάρκου, στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Χαντζοπούλου.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στον εμπορικό κόσμο της πόλης, καθώς επρόκειτο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και επαγγελματία, απόλυτα συνεπή σε όλες του τις υποχρεώσεις και ιδιαίτερα κοινωνικό.

Ο άτυχος άνδρας είχε επισκεφτεί το χωριό του το Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού και εκεί έφυγε ξαφνικά χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής που θα δείξει το αίτιο που έκοψε τόσο απότομα το νήμα της ζωής ενός νέου ανθρώπου.

Στο χωριό του και στην ευρύτερη περιοχή, το πένθος είναι βαρύ, καθώς ήταν αγαπητός σε όλους για αυτό και τα εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα για τον ξαφνικό χαμό του.

«Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου τι να πω τα λόγια περισσεύουν…», αναφέρει ένας από τους φίλους του που δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έγινε.

Η κηδεία του Βασίλη Καραδήμα θα γίνει την Πέμπτη (24/8/23) στις 6:00’ το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Κεφαλόβρυσου Αιτωλικού.

Η σορός θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 17:30’.

(κλειστό σήμερα το κατάστημα με την αναγγελία της κηδείας)

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση