Ακινητοποιημένα οχήματα στην είσοδο της Καρδίτσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 13:22 Ακινητοποιημένα οχήματα στην είσοδο της Καρδίτσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ δύσκολες οι συνθήκες και για τα συνεργεία βοήθειας και διάσωσης...

Απαγορευτικό κυκλοφορίας για όλο το νομό Καρδίτσας έχει δοθεί από τη ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας εξαιτίας των τεράστιων όγκων νερού που έχουν πλημμυρίσει ακόμη και εθνικές οδούς.

Οι εικόνες είναι από την είσοδο της Καρδίτσας από Φθιώτιδα, όπου αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί μέσα στο νερό, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο κάποιος άνθρωπος.

Δείτε βίντεο:

Η κινητοποίηση της Πολιτικής Προστασίας είναι πολύ μεγάλη, ενώ πόλη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ακόμη και με την ηλεκτροδότηση. Βλάβες έχουν αναφερθεί επίσης σε κοινότητες όπως Άγιος Ακάκιος, Πύργος Ιθώμης, Αρτεσιανο, Μακρυχωρι, Καλυβάκια και γίνονται ενέργειες για την αποκατάσταση αν και ο αριθμός των βλαβών υπερβαίνει το ανθρώπινο δυναμικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση