80χρονος στην Καρδίτσα πήρε τη βάρκα του και απεγκλώβισε συγχωριανούς του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 13:17 80χρονος στην Καρδίτσα πήρε τη βάρκα του και απεγκλώβισε συγχωριανούς του

«Μου έλεγαν να "σε πληρώσω"»

Συγκινεί η τιτάνια προσπάθεια ενός 80χρονου άνδρα στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας, ο οποίος έσωσε εγκλωβισμένους από το χωριό του μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. 

Ο 80χρονος έκανε κουπί προσπαθώντας να βοηθήσει τους γείτονες του που έχουν εγκλωβιστεί από τα προβλήματα της κακοκαιρίας Daniel. 

«Οι συνθήκες ήταν τραγικές. Αλλά επειδή είμαι παλιός βαρκάρης κι έχω βγάλει τέσσερις πλημμύρες στο χωριό, βοήθησα. Ήταν η χειρότερη πλημμύρα. Δεν υπάρχουν σπίτια, τίποτα στο χωριό» εξήγησε ο 80χρονος μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

«Μου έλεγαν να "σε πληρώσω". Τι πληρωμή ρε παιδιά, εδώ κοιτάμε να σωθούμε, θα πάρω μεροκάματο; Ήταν όλοι ηλικιωμένοι κι ένα παιδί 18 ετών. Τώρα ήρθαμε με το ελικόπτερο» συμπλήρωσε.

«Μιλώντας για Ήρωες!! 80 χρόνων, ο παππούς μου, αναζητά συμπολίτες του στις σκεπές των σπιτιών, με την βοήθεια της παλιάς σιδερένιας του βάρκα ποταμών, με 4+ μέτρα νερό στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας!! Αβοήθητοι, μόνοι, εγκαταλελειμμένοι..», έγραψε ο εγγονός του ηλικιωμένου στο Facebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση