Συμβουλές και προειδοποιήσεις από το Λιμεναρχείο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 18:38 Συμβουλές και προειδοποιήσεις από το Λιμεναρχείο Στυλίδας

Οι κίνδυνοι που κρύβει η θάλασσα μετά την κακοκαιρία…

Αυτοψία πραγματοποίησαν στελέχη των Υπηρεσιών του Λιμεναρχείου Στυλίδας στις θαλάσσιες περιοχές ευθύνης τους και παρατήρησαν μεγάλο όγκο αντικειμένων τόσο εντός της θάλασσας όσο και στις ακτές αυτών, εξαιτίας του ακραίου φαινομένου DANIEL που έπληξε την ευρύτερη περιοχή.

«Κατόπιν των ανωτέρω εφιστούμε την προσοχή των ιδιοκτητών σκαφών επαγγελματιών και ερασιτεχνών κατά την εκτέλεση του πλου τους στις θαλάσσιες περιοχές από Γλύφα έως και Θεολόγο όπως δείχνουν  την δέουσα προσοχή προκειμένου αποφευχθούν ναυτικά ατυχήματα ή μηχανικές βλάβες των σκαφών τους από προσκρούσεις με επιπλέοντα ημιβυθισμένα αντικείμενα», ενημερώνει το Λιμεναρχείο Στυλίδας και υπογραμμίζει ότι «σε περίπτωση εν πλω τυχόν ατυχημάτων - μηχανικών βλαβών σκαφών κυβερνήτες υποχρεούνται ενημερώνουν άμεσα τις κατά τόπους λιμενικές αρχές προς υποβοήθηση τους από αυτές».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση