Οι πλημμυροπαθείς του Κόμματος κοντά στους πληγέντες της Μεγάλης Βρύσης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 23:00 Οι πλημμυροπαθείς του Κόμματος κοντά στους πληγέντες της Μεγάλης Βρύσης

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου οι πλημμυροπαθείς του Κόμματος συγκέντρωσαν και μοίρασαν είδη καθαριότητας για να βοηθήσουν τους πληγέντες στην Μεγάλη Βρύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους η δράση αλληλεγγύης θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 13:30’ με τη διανομή 200  έτοιμων γευμάτων στους ανθρώπους που παλεύουν με την λάσπη στην Μεγάλη Βρύση.

Η χορηγία είναι του ομίλου Αφοί Παπαϊωάννου. Επίσης θα γίνει προσπάθεια να καλυφθούν με είδη καθαριότητας και τα υπόλοιπα σπίτια.

Διευκρινίζεται ότι τα είδη καθαριότητας που μοιράστηκαν το Σάββατο και αυτά που θα μοιραστούν στην συνέχεια είναι προσφορά ανθρώπων από το Κόμμα και άλλων απλών πολιτών της Λαμίας που καμία σχέση δεν έχουν με τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση