Οι επαγγελματίες των Καμένων Βούρλων κοντά στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 13:23 Οι επαγγελματίες των Καμένων Βούρλων κοντά στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Μια πράξη αλληλεγγύης από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων που συγκέντρωσε 30 τόνους εμφιαλωμένο νερό το οποίο και παρέδωσε στην πλημμυρισμένη Καρδίτσα.

Διαβάστε την ανάρτησή τους:

«Σήμερα αντιπροσωπεία του Συλλόγου Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων παρέδωσε στο δήμο Καρδίτσας και στον Συλλογο Εθελοντών ACT FOR KARDITSA "ΔΡΑΣΗ" ανθρωπιστική βοήθεια με πάνω από 30 τόνους εμφιαλωμένο νερό.

Θα θέλαμε από αυτό το βήμα να ευχαριστήσουμε δημόσια όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας για προσφορά στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στους οποίους ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να επανέλθουν σύντομα στην κανονικότητα.

Θα ακολουθήσει ευχαριστήρια δημοσίευση με ονομαστική αναφορά σε όλους όσοι συνέδραμαν για να επιτευχθεί αυτή η δράση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση