Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 10:00 Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Πάνω από 10.000 οι κλήσεις για βοήθεια…

Η κακοκαιρία Ντάνιελ άφησε πίσω της τεράστιες καταστροφές στο Θεσσαλικό κάμπο και οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής συνεχίζονται για 14η ημέρα.

Μέχρι στιγμής το επιχειρησιακό  κέντρο έχει δεχτεί 10.146 κλήσεις από τις π.ε. της Θεσσαλίας και έχουν πραγματοποιηθεί 3.511 αντλήσεις υδάτων και μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 3.576 άτομα.

Οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος παραμένουν ισχυρές στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και όπου απαιτείται, τα εναέρια και επίγεια μέσα καθώς και Σ.μη.Ε.Α. του Π.Σ. μεταφέρουν τρόφιμα, νερό, φάρμακα και είδη κλινοστρωμνής, στους πληγέντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση