Λαμία: Επεισόδιο με μαθητές δημοτικού - Τον χτύπησε και του έσπασε το δόντι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 12:04 Λαμία: Επεισόδιο με μαθητές δημοτικού - Τον χτύπησε και του έσπασε το δόντι

Η συμπλοκή έγινε σε σχολική εκδρομή σε πάρκο της πόλης - Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου ο χτυπημένος μαθητής…

Από την εκδρομή, στο Νοσοκομείο κατέληξε την Τετάρτη (24/4) το μεσημέρι, ένας μαθητής δημοτικού σχολείου, μετά από καυγά με άλλον μαθητή του ίδιου σχολείου στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας.

Τα δύο παιδιά που πηγαίνουν σε διαφορετικές τάξεις του δημοτικού, συνεπλάκησαν με αφορμή τη διάσωση μιας μικρής χελώνας, που βρήκαν στο πάρκο. Έφτασαν μάλιστα να πιαστούν στα χέρια με αποτέλεσμα ο ένας μαθητής να καταλήξει στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας σπασμένο δόντι.

Από τα Επείγοντα, ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ ο πατέρας του τραυματισμένου παιδιού στη συνέχεια υπέβαλλε έγκληση κατά παντός υπευθύνου.

Από το ΑΤ Λαμίας που διενεργεί την προανάκριση, φέρεται να έχουν εξεταστεί όλοι οι εμπλεκόμενοι, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης του παθόντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση