'Ωρες αγωνίας για το Κόμμα - Οριακά η στάθμη του Σπερχειού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 16:17 'Ωρες αγωνίας για το Κόμμα - Οριακά η στάθμη του Σπερχειού

 «Είμαστε σε ετοιμότητα για προληπτική εκκένωση του χωριού...» λέει ο Θύμιος Καραΐσκος.

Σε επίπεδο επικινδυνότητας ανεβαίνει η στάθμη του Σπερχειού μετά τις μεταμεσονύκτιες βροχοπτώσεις και τα ακραία φαινόμενα με μεγάλες ποσότητες νερού τόσο από την οροσειρά της Οίτης όσο και από την δυτική Φθιώτιδα και την ορεινή Ευρυτανία.

Τη νύχτα που πέρασε όλες οι υπηρεσίες και η Πολιτική Προστασία του Δήμου ήταν σε επιφυλακή  με επικεφαλής το Δήμαρχο  Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο να συντονίζει τις επιχειρήσεις, που γινόταν από μηχανήματα της περιφέρειας κατά μήκος του Σπερχειού.

Αγωνία για τους κατοίκους του Κόμματος καθώς η εξέλιξη των επόμενων ωρών θα κρίνει αν θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο εκκένωσης του χωριού που έχει σχεδιάσει ο Δήμος Λαμιέων.

Ο πρόεδρος και το κοινοτικό συμβούλιο καθώς και  κάτοικοι  του χωριού Κόμματος βρισκόταν όλο το βράδυ στο κοινοτικό κατάστημα μαζί με τους αντιδημάρχους Κώστα Ξεφλούδα και Κώστα Μουστάκα για να ενεργοποιηθεί το σχέδιο σε περίπτωση που χρειαστεί.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε ο Θύμιος Καραΐσκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση