Λαρισαίος μαθαίνει μπαγλαμαδάκι σε αστυνομικίνα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 10:31 Λαρισαίος μαθαίνει μπαγλαμαδάκι σε αστυνομικίνα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας

Λαρισαίος βιρτουόζος του μπουζουκιού έχει τρελάνει όλο το Σάο Πάολο με τις πενιές του, ακόμα και τους αστυνομικούς.

Viral έχει γίνει ένας Έλληνας μπουζουξής, ο οποίος τρέλανε τη Βραζιλία με τις πενιές του.

Ο Δημήτρης Κατσιούρας βρέθηκε στη χώρα της σάμπα καλεσμένος από τον ελληνισμό του Σάο Πάολο και πρόσφερε μια ανεπανάληπτη βραδιά.

«Καλεσμένος λοιπόν από τον Ελληνισμό του Σάο Πάολο έζησα μια φανταστική, συγκινητική βραδιά. Έλληνες και Βραζιλιάνοι μας αγκάλιασαν και μας τίμησαν απίστευτα! Η περιοδεία στην Βραζιλία συνεχίζεται με τρέλα!», έγραψε στην ανάρτησή του.

Τα ωραία όμως για τον Δημήτρη ήρθαν στο κέντρο του Σάο Πάολο όπου βρέθηκε με το μπαγλαδάκι του. Στο βίντεο που έχει ανεβάσει, είναι περιτριγυρισμένος από Βραζιλιάνους αστυνομικούς και τους παίζει ένα παλιό ρεμπέτικο τραγούδι, «Τούτοι οι μπάτσοι που `ρθαν τώρα».

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι προφανώς δεν καταλαβαίνουν τους στίχους δείχνουν να το απολαμβάνουν. «Φτάνει δεν είναι και για χόρταση... Μην μας πάρουν και μέσα!», ακούγεται να λέει.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης έδωσε το μπαγλαμαδάκι του σε μια αστυνομικίνα για να παίξει. «Έχεις και το νυχάκι το ωραίο το κόκκινο, με εμπνέεις!», της λέει και συνεχίζει: «Αστυνομικός στο Σάο Πάολο παίζει μπαγλαμά στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Αυτό δεν ξανά έγινε. Κοριτσάρα μου θα σε πάρω Ελλάδα εσένα. Εκεί με τις χειροπέδες παρέα να είμαστε».

Πηγή βίντεο: Facebook Dimitris Katsiouras

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση