Μεθυσμένος νεαρός οδηγός τα πήρε όλα σβάρνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 23:34 Μεθυσμένος νεαρός οδηγός τα πήρε όλα σβάρνα

Το πρωί στο λιμάνι της Χαλκίδας…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Μακαρίου, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Χαλκίδας, όταν 22χρονος που οδηγούσε Ι.Χ.Ε. όχημα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του 22χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με το δελτίο του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, ο22χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, το όχημα ήταν ανασφάλιστο ενώ σε έλεγχο αλκοολομέτρησης διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός βρισκόταν και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθη ο ανωτέρω οδηγός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση