Διαρρήκτης - βιαστής στη Βόρεια Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 10:15 Διαρρήκτης - βιαστής στη Βόρεια Εύβοια

Θύμα 64χρονη και δράστης 38χρονος αλλοδαπός…

Σοκάρει το περιστατικό σε βάρος γυναίκας που βιάστηκε στο ίδιο της το σπίτι σε περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, ξημερώματα της Τρίτης (10/10).

Το σοκαριστικό συμβάν φέρεται σύμφωνα με τη μαρτυρία της άτυχης 64χρονης, να διαδραματίστηκε στις 2:30’ τα ξημερώματα την ώρα που η ίδια κοιμόταν στο σπίτι της. 38χρονος, υπήκοος Αλβανίας, παραβίασε την πόρτα, ωστόσο οι προθέσεις του ήταν ακόμη πιο αρρωστημένες από μία διάπραξη διάρρηξης και πιθανότατα ληστείας.

Με τη χρήση βίας την υποχρέωσε σε συνουσία μαζί του και αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγο αργότερα, πριν τις 5 το πρωί, ο Αλβανός είχε συλληφθεί, ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας. Η ίδια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησε.

Το ΑΤ Ιστιαίας έχει την προανάκριση συγκεντρώνοντας τα στοιχεία για τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση