Παύλιανη: Η βόλτα στον «θρόνο» εξελίχθηκε σε περιπέτεια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 09:43 Παύλιανη: Η βόλτα στον «θρόνο» εξελίχθηκε σε περιπέτεια (ΦΩΤΟ αρχείου)

Δύο παρέες έψαχναν μέσα στη νύχτα το δρόμο της επιστροφής. Επενέβη η Πυροσβεστική…

Η βόλτα στον περίφημο «θρόνο» της Παύλιανης το απόγευμα της Δευτέρας (16/10/23) εξελίχθηκε σε πραγματική περιπέτεια για δύο παρέες που αποπροσανατολίστηκαν και τελικά χρειάστηκαν τη βοήθεια της πυροσβεστικής για να επιστρέψουν στο όμορφο παρκάκι της Κοινότητας του Δήμου Λαμιέων.

Αρχικά μια παρέα με τρία άτομα και ενώ είχε νυχτώσει για τα καλά, ενημέρωσε το κέντρο της Πυροσβεστικής ότι είχε χαθεί πλησίον του θρόνου. Ένα όχημα με δύο πυροσβέστες ξεκίνησε για τον εντοπισμό των ατόμων και στην πορεία οι «αγνοούμενοι» έγιναν εφτά, καθώς μία ακόμη 4μελής ομάδα περιπατητών ζήτησε τη συνδρομή των πυροσβεστών για να βρει το δρόμο της επιστροφής!

Τελικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να εντοπίσουν και τους εφτά περιπατητές κι όλοι μαζί να επιστρέψουν λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε ασφαλές σημείο πλησίον των οχημάτων τους μέσα στο χωριό της Παύλιανης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση