«Έφυγε» ο παλαιότερος επαγγελματίας έμπορος ελαστικών της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 08:33 «Έφυγε» ο παλαιότερος επαγγελματίας έμπορος ελαστικών της Λαμίας

Σε ηλικία 87 ετών απεβίωσε ο παλαιότερος επαγγελματίας «λαστιχάς» της Λαμίας Ιωάννης Δρόσος.

Δεν υπάρχει περίπτωση όσοι έχουν αποκτήσει αυτοκίνητο ειδικά πριν από το 2000, να μην έχουν αγοράσει λάστιχα από τον κυρ - Γιάννη ή έστω να μην τους έχει κάνει κάποιο κόλλημα ή επισκευή σε ελαστικό τους.

Το ιστορικό μαγαζί του στην οδό Μάρκου Μπότσαρη, έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες οδηγούς και στη δουλειά του θεωρούνταν επιστήμονας!

Σίγουρα θα τον θυμόμαστε με αγάπη και για τις ωραίες ιστορίες που μας διηγούνταν από την εμπειρία του στη δουλειά, όσο διαρκούσε η τοποθέτηση των καινούριων ελαστικών ή μέχρι να σου φτιάξει το λάστιχο.

Την οικογενειακή επιχείρηση επέκτεινε ο γιος του Πέτρος μεταφέροντάς την στο 4ο χλμ της ε.ο. Λαμίας - Καρπενησίου.

Η κηδεία του Γιάννη Δρόσου έγινε την Πέμπτη (19/10/23) στις 4:00’ το απόγευμα στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ξηριωτίσσης Λαμίας.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση