Βρέθηκε η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις Ράχες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 19:45 Βρέθηκε η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις Ράχες

Είναι καλά στην υγεία της, αλλά πολύ ταλαιπωρημένη από την περιπέτεια που πέρασε όλη τη νύχτα έξω…

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 77χρονης γυναίκας από την Ουκρανία η οποία είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Κυριακής (22/10) από το σπίτι της στις Ράχες Στυλίδας.

Η γυναίκα που είχε φύγει από το σπίτι όπου διαμένει εδώ κι αρκετά χρόνια στο χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας, προκειμένου να πάει στο μίνι μάρκετ για ψώνια, εντοπίσθηκε τελικά λίγο μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας, από κάτοικο της ευρύτερης περιοχής σε γέφυρα του Αχινού, καλά στην υγεία της. Ωστόσο η 77χρονη είναι εμφανώς καταπονημένη από την πολύωρη περιπλάνησή της. Όλη νύχτα φέρεται να γύριζε στους γύρω αγρούς, διανύοντας μια σημαντική απόσταση από το σπίτι της.

Για την εύρεσή της είχαν κινητοποιηθεί τόσο οι αρχές (αστυνομία - πυροσβεστική - 7η EMAK) αλλά και εθελοντές μαζί με την κόρη της ηλικιωμένης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση