"Ριφιφί" στη Λάρισα για να ανατινάξουν ΑΤΜ (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 18:29 "Ριφιφί" στη Λάρισα για να ανατινάξουν ΑΤΜ (ΦΩΤΟ)

«Επαγγελματική» δουλειά από τους δράστες που εξαφανίσθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά από την έκρηξη…

Επαγγελματική φαίνεται να ήταν η δουλειά των δραστών που ανατίναξαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στη Νίκαια προκειμένου να πάρουν τα χρήματα που είχε μέσα.

Οι δράστες διέρρηξαν την πόρτα άδειου καταστήματος περίπου στις 2.30 π.μ. και ανατίναξαν στην ουσία το ATM από μέσα. Παραμένει άγνωστος ο εκρηκτικός μηχανισμός που χρησιμοποίησαν οι δράστες ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από τις υλικές ζημιές στο ίδιο το ΑΤΜ και στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, δεν καταγράφηκε κάποια άλλη ζημιά στον εξωτερικό χώρο ή στα παρακείμενα καταστήματα.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενός κατοίκου, πρόκειται για μια ομάδα 4-5 ατόμων οι οποίοι διέφυγαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που ακούστηκε η έκρηξη. Το ποσό που φέρεται να αποκόμισαν οι δράστες παραμένει άγνωστο καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΑΤΜ ήταν εκτός λειτουργίας καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος ωστόσο δεν αποκλείεται στο μηχάνημα να έγινε εφοδιασμός με χρήματα από την προηγούμενη μέρα για τις πληρωμές του μήνα.

Να σημειωθεί ότι πριν από μερικά χρόνια άγνωστοι είχαν ανατινάξει ATM της Τράπεζας Πειραιώς, στην περιοχή.

Πηγή: LarissaNet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση