Προσοχή: Απατεώνες τηλεφωνούν για ατύχημα συγγενή σας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 07:18 Προσοχή: Απατεώνες τηλεφωνούν για ατύχημα συγγενή σας

Πολλά τα τηλεφωνήματα στην περιοχή της Λαμίας…

Στο μάτι των απατεώνων με τα τηλέφωνα για ατύχημα - δυστύχημα συγγενικού προσώπου, φαίνεται ότι είναι το τελευταίο διάστημα η Λαμία.

Το πρωί της Τρίτης 7 Νοεμβρίου, αναγνώστης του LamiaReport από την περιοχή δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό με έναν άγνωστο να προσποιείται ότι είναι το παιδί του κι ότι έχει χτυπήσει. Όλα αυτά κλαίγοντας, προσπαθώντας να πείσει το «υποψήφιο θύμα» ότι βρισκόταν στο Νοσοκομείο και είχε ανάγκη χειρουργικής επέμβασης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε άμεσα στην Αστυνομία, όπου επιβεβαίωσαν ότι κι άλλοι συμπολίτες μας είχαν δεχθεί παρόμοιες κλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο «εισπράκτορας» της εγκληματικής ομάδας βρίσκεται στην περιοχή και δε θα σταματήσουν εωσότου εξαπατήσουν κάποιον ή τον συλλάβει η αστυνομία!

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, καθώς πέρα από το φόβο να σας αποσπάσουν χρήματα, υπάρχει και η ψυχική οδύνη.

Να θυμάστε ότι κανένα Νοσοκομείο δε θα σας πάρει για να σας ζητήσει λεφτά για να κάνει μια επείγουσα ιατρική πράξη και κανένας αστυνομικός δε θα σας ζητήσει τηλεφωνικά χρήματα για να παραβεί το νόμο…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση