Φθιώτιδα: Πήγε να κόψει ξύλα και χάθηκαν τα ίχνη του μετά από ατύχημα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 07:43 Φθιώτιδα: Πήγε να κόψει ξύλα και χάθηκαν τα ίχνη του μετά από ατύχημα (ΦΩΤΟ)

Πυροσβεστική, Αστυνομία και Εθελοντές κατάφεραν να εντοπίσουν 85χρονο από την Πελασγία...

Ώρες αγωνίας για 85χρονο από την περιοχή της Πελασγίας, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) μετέβη σε κοντινή περιοχή για ξύλα κι έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Τελικά λίγο μετά τις 17:30' το απόγευμα, ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε πεσμένος σε ρέμα έχοντας χτυπήσει στο πρόσωπο και στο σώμα. Με τη βοήθεια διασωστών ανέβηκε στο δρόμο όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας.

Για την ανεύρεσή του είχαν κινητοποιηθεί αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας, τέσσερις άνδρες με δύο οχήματα από το ΠΚ Στυλίδας και επικεφαλής το διοικητή του Βαλεντίνο Στεφανή, καθώς και η Διασωστική Ομάδα Εθελοντών Στυλίδας που έλαβε μέρος και σε δύο ακόμη παρόμοια συμβάντα που απασχόλησαν πρόσφατα την Ανατολική Φθιώτιδα.

Η περιοχή που έγιναν οι έρευνες ήταν μεταξύ Πελασγίας και Μύλων. Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση