Σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ στις αναζητήσεις 68χρονου από το Δήλεσι (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 07:33 Σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ στις αναζητήσεις 68χρονου από το Δήλεσι (ΦΩΤΟ)

Είχε ειδοποιήσει τους δικούς του ότι επιστρέφει σπίτι αλλά από το Σάββατο αγνοείται η τύχη του…

Επιχείρηση για τον εντοπισμό του 68χρονου Πλάτωνα Γεντίκη από το Δήλεσι Βοιωτίας, έχει στηθεί το τελευταίο 24ωρο από αστυνομία και πυροσβεστική.

Ο 68χρονος εξαφανίστηκε από την ανωτέρω περιοχή το Σάββατο 11/11/23.

Έχει λευκά κοντά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1,70μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι ολόσωμη φόρμα εργασίας και μαύρη ζακέτα.

Σύμφωνα με το missing alert που εκδόθηκε από τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, το βράδυ της Κυριακής (12/11) η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο 68χρονος, στις 11/11/2023, πρωινές ώρες αποχώρησε από την οικία του στο Δήλεσι Βοιωτίας, με το αυτοκίνητο του μάρκας Opel Vectra IX χρώματος ασημί, με αριθμό κυκλοφορίας ΙΕΑ1346, με προορισμό μια δουλειά που είχε στην περιοχή. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ενημέρωσε τηλεφωνικά την οικογένειά του, ότι θα επιστρέψει στο σπίτι, κάτι που δεν έγινε.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής μεταξύ Δηλεσίου και Σχηματαρίου, ο ηλικιωμένος εθεάθη στις 12/11/2023 και ώρα 04.00 τα ξημερώματα να βρίσκεται εντός της αυλής του. Ισχυρίστηκε ότι είχε καθίσει για να ξεκουραστεί και στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτή την ώρα οι έρευνες των αρχών και κυρίως της 7ης ΕΜΑΚ που συμμετέχει στις αναζητήσεις με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, επικεντρώνονται στα όρια Βοιωτίας - Εύβοιας.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση