Γέμισε ομπρέλες ο ουρανός του Τρικάλων (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 12:58 Γέμισε ομπρέλες ο ουρανός του Τρικάλων (ΦΩΤΟ)

Εκατοντάδες ομπρέλες σκέπασαν κεντρικό δρόμο των Τρικάλων.

Με νέες -επομένως πιο «φωτεινές – ομπρέλες «στολίστηκε» η οδός Απόλλωνος στα Τρίκαλα.

Είναι τόσες πολλές οι ομπρέλες που σε περίπτωση βροχής μάλλον δεν θα χρειάζεται ο κόσμος την ατομική του ομπρέλα. Αν και ο λόγος της τοποθέτησης τους είναι περισσότερο αισθητικός, είναι βέβαιο πως αποτρέπουν ποσότητα βροχής να καταλήξει στα χαμηλά στρώματα.

Ο Δήμος Τρικκαίων έχει καθιερώσει τον στολισμό του συγκεκριμένου εμπορικού δρόμου πάντως με πολύχρωμες ομπρέλες και φροντίζει να τις αντικαθιστά όταν αυτές είτε φθείρονται με τον χρόνο είτε καταστρέφονται από τα καιρικά φαινόμενα.

Η αντικατάσταση ολοκληρώνεται

Ο Δήμος Τρικκαίων  ξεκίνησε την αντικατάσταση των υπαρχουσών, των πλέον φθαρμένων, ομπρελών με νέες, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023.

Εξάλλου ο Δήμος Τρικκαίων στήριξε και στηρίζει τους επαγγελματίες, οι οποίοι πήραν πριν την πρωτοβουλία να τοποθετηθούν οι ομπρέλες ακριβώς πριν 7 χρόνια. Έτσι, σε συνεργασία αμφοτέρων, τοποθετήθηκαν οι ομπρέλες που αποτελούν ένα από τα πιο φωτογραφηθέντα σημεία των Τρικάλων.

Πλέον, ο εμπορικός δρόμος της οδού Απόλλωνος απέκτησε περισσότερο χρώμα, πιο φρέσκο, πιο φωτεινό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση