Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Παρέμβαση στο Κοιμητήριο της Σφάκας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 16:22 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Παρέμβαση στο Κοιμητήριο της Σφάκας (ΦΩΤΟ)

Εργασίες τσιμεντόστρωσης…

Ανάρτηση της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασίας Στιβακτή για την παρέμβαση στο Κοιμητήριο της Σφάκας, όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες τσιμεντόστρωσης στο μεγαλύτερο μέρος του.

«Η εικόνα των Κοιμητηρίων είναι ο καθρέφτης του σεβασμού μας προς τους νεκρούς μας. Για τον λόγο αυτό φροντίζουμε να τα διατηρούμε περιποιημένα και αυτή τη φορά, σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Σφάκας, προχωρήσαμε σε βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Κοιμητήριο της Κοινότητας.

Οι εργασίες τσιμεντόστρωσης, που πραγματοποιήθηκαν στη μεγαλύτερη έκταση του Κοιμητηρίου, άλλαξαν κατά πολύ την εικόνα του και διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Μικρές αλλά απαραίτητες παρεμβάσεις, που καλύπτουν βασικές ανάγκες των δημοτών μας. Άλλωστε, δεν έχει καμία σημασία αν ένα έργο υποδομής είναι μεγάλο ή μικρό. Σημασία έχει να είναι χρήσιμο για τον πολίτη, γεγονός που λαμβάνουμε πάντα υπόψη

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση