Βοιωτία: Πως περιγράφει ο αστυνομικός τη μοιραία στιγμή που στοίχισε τη ζωή στον 17χρονο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 09:22 Βοιωτία: Πως περιγράφει ο αστυνομικός τη μοιραία στιγμή που στοίχισε τη ζωή στον 17χρονο

«Δεν πάτησα ποτέ τη σκανδάλη. Εάν το αείμνηστο θύμα με το αριστερό του χέρι δεν χτυπούσε μπροστά στην κάννη στο όπλο, δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό. Εκείνη τη στιγμή που εκπυρσοκρότησε το όπλο δεν ένιωθα ότι υπήρχε ο παραμικρός κίνδυνος για εμένα από αυτό το παιδί».

Έτσι περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο αστυνομικός το τραγικό συμβάν στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 17χρονος από τη Βοιωτία.

«Ο νεαρός δεν προσπάθησε ποτέ να μου πάρει το όπλο. Το μόνο το οποίο έκανε πιθανώς από φόβο ήταν η μοιραία κίνηση για την εκπυρσοκρότηση του όπλου. Με το αριστερό του χέρι, επειδή η κάννη ήταν πολύ κοντά στο σώμα του πιθανότατα απο φόβο προσπάθησε να την απομακρύνει με αποτέλεσμα να προκληθεί η εκπυρσοκρότηση αφού το πιστόλι αυτό έχει πολυ ευαίσθητη σκανδάλη η οποία ακουμπούσε στο δάκτυλό μου».

Κούγιας: «Ο αστυνομικός θέλει να βοηθήσει την οικογένεια του 17χρονου»

Στο μεταξύ, τον αστυνομικό φέρεται να απασχολεί η σκέψη πώς θα βοηθήσει την οικογένεια του 17χρονου.

«Εκείνο που κυριαρχεί στο μυαλό του είναι πώς θα βοηθήσει αυτή την οικογένεια. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ένα ραντεβού όλοι μαζί για να μεθοδεύσουμε να βοηθήσουμε τη μητέρα και τον αδελφό (του 17χρονου)» ανέφερε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

Και συνέχισε: «Είναι σε κατάσταση σοκ.Το μόνο παρήγορο για αυτόν είναι ότι βρίσκεται μαζί με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι κανένας δολοφόνος, ούτε επιθυμούσε να είναι μέρος αυτού του ατυχήματος».

Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι το πιστόλι εκπυρσοκρότησε, όπως υποστηρίζει ειδικός αναλυτής.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση