ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας: Φορολογικό νομοσχέδιο-λαιμητόμος για μισό εκατομμύριο επαγγελματίες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 20:05 ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας: Φορολογικό νομοσχέδιο-λαιμητόμος για μισό εκατομμύριο επαγγελματίες

Διαβάστε την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο αποκαλούν λαιμητόμο για μισό εκατομμύριο επαγγελματίες.

«Μόλις λίγοι μήνες χρειάστηκαν για τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, προκειμένου να διαψεύσουν κάθε προσδοκία και προεκλογική δέσμευσή τους.

Οι προεκλογικές υποσχέσεις για μείωση των φόρων και στήριξη της μεσαίας τάξης, δίνουν τη θέση τους σε μια πρωτοφανή φορολογική αφαίμαξη περίπου  μισού εκατομμυρίου συμπολιτών μας, ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων, μικρών ατομικών επιχειρήσεων.

Με τον ξεπερασμένο τρόπο φορολόγησης του τεκμαρτού εισοδήματος, η κυβέρνηση προχωρά στη βίαιη αναδιανομή του πλούτου σε βάρος των πολλών και προς όφελος των λίγων, καθώς την ίδια στιγμή εισάγει φοροελαφρύνσεις όσον αφορά τις εισηγμένες μετοχές και τη συγκέντρωση κεφαλαίων.

Στεκόμαστε στο πλευρό των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι εξωθούνται με μαθηματική ακρίβεια στην εγκατάλειψη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων τους.

Στεκόμαστε απέναντι στις πολιτικές της Ν.Δ., οι οποίες οδηγούν στη διάλυση της κοινωνικής συνοχής και τη διεύρυνση των ανισοτήτων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση