Κασσελάκης: «Η ΛΑΡΚΟ πρέπει να ξανανοίξει…» (ΒΙΝΤΕΟ))

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 19:14 Κασσελάκης: «Η ΛΑΡΚΟ πρέπει να ξανανοίξει…» (ΒΙΝΤΕΟ))

«Δε δικαιούστε αυτή την απαξίωση…»

Στη ΛΑΡΚΟ βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/12) ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης διαπιστώνοντας ότι ζουν την απόλυτη ααξίωση αν και εκείνοι ζητούν να δουλέψουν.

«Οι μηχανισμοί προπαγάνδας τούς παρουσιάζουν σαν ανθρώπους που δε θέλουν να δουλέψουν, ενώ εκείνοι αγωνίζονται για εργασία και αξιοπρέπεια.  Κανένας από την κυβέρνηση δεν τους επισκέφθηκε ποτέ. Ζουν την απόλυτη απαξίωση», τόνισε ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόσθεσε:

«Έχουμε ζητήσει ήδη παράταση 12 μηνών για τη μισθοδοσία τους. Θα προσπαθήσουμε να δούμε την κατάσταση και με τους πιθανούς επενδυτές. Η ΛΑΡΚΟ πρέπει να ξανανοίξει, η χώρα έχει ανάγκη τη βαριά βιομηχανία».

Ο κ. Κασσελάκης ζήτησε από τους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ να μη διστάσουν ούτε στιγμή και να τον πάρουν τηλέφωνο για ότι χρειαστούν. «Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση