Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά στα Γαλανέικα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 09:12 Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά στα Γαλανέικα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το κράνος έσωσε τον άτυχο διανομέα που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά…

Τον ελαφρύ τραυματισμό ενός οδηγού ντελίβερι, είχαμε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Παρασκευής (15/12) στην οδό Παπασιοπούλου στα Γαλανέικα στο ύψος με την Κυθήρων εν μέσω καταρρακτώδους βροχής.

Το μηχανάκι ανέβαινε την Παπασιοπούλου κι έκοψε για να στρίψει αριστερά στην Κυθήρων. Το βανάκι που ακολουθούσε έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα ο οδηγός του δικύκλου να βρεθεί στο οδόστρωμα. Ευτυχώς φορούσε κράνος και γλύτωσε σοβαρό τραυματισμό.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του δικύκλου, ενώ την καταγραφή και την εξέταση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα, ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση