Παύλιανη: Συζητήθηκε το αίτημα των κατοίκων για προσωρινή διακοπή εργασιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 15:10 Παύλιανη: Συζητήθηκε το αίτημα των κατοίκων για προσωρινή διακοπή εργασιών (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μην καταστρέψετε το νο1 προορισμό φυσιολατρικού τουρισμού στην Ελλάδα…»

Να αποτραπεί «το περιβαλλοντικό έγκλημα» στον οικισμό της Παύλιανης, ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά του έργου μικρού υδροηλεκτρικού εργοστασίου που έχει εγκριθεί να γίνει εκεί.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12) συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Λαμίας, το αίτημα προσωρινής διαταγής διακοπής εργασιών, εωσότου συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα. Η απόφαση αναμένεται την Τρίτη και από αυτή, όπως λένε οι κάτοικοι, θα εξαρτηθεί αν θα αποτρέψουν την καταστροφή του «νο 1» προορισμού φυσιολατρικού τουρισμού στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με το δικηγόρο των κατοίκων Τρύφωνα Κόλλια, υπάρχουν στοιχεία που καταδεικνύουν ότι έχουν αλλάξει κατά πολύ οι συνθήκες που περιγράφονταν στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Όρων του 2009 (η οποία και εγκρίθηκε το 2012), με τα όσα ισχύουν σήμερα για την περιοχή.

Σημειώνουμε ότι υπέρ των κατοίκων της Παύλιανης παρίσταται και ο Δήμος Λαμιέων, τον οποίο εκπροσωπεί ο δικηγόρος Δημήτρης Δημόπουλος ενώ στην ακροαματική διαδικασία παρενέβη και ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των κκ Κόλλια και Δημόπουλου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση