Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Aquaman: Το χαμένο βασίλειο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 11:17 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Aquaman: Το χαμένο βασίλειο»

«Aquaman: Το χαμένο βασίλειο», «Φόνισσα», «ΚΑΤΑΚ, η γενναία φάλαινα», «Ο Καρυοθραύστης και η μαγική φλογέρα» και «Κουραμπιέδες από χιόνι» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλονται οι ταινίες «Aquaman: Το χαμένο βασίλειο» Η νέα ταινία της DC με τον Τζέισον Μομόα στον ομώνυμο ρόλο. Και η παιδική ταινία «ΚΑΤΑΚ, η γενναία φάλαινα»

Στη δεύτερη αίθουσα αυτή την εβδομάδα προβάλλονται: Η χριστουγεννιάτικη παιδική ταινία «Ο Καρυοθραύστης και η μαγική φλογέρα» και η Ελληνική οικογενειακή χριστουγεννιάτικη ταινία, «Κουραμπιέδες από χιόνι», που σηματοδοτεί και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τέλος προβάλλεται και η «Φόνισσα». Η μεταφορά στον κινηματογράφο της του αξεπέραστου μυθιστορήματος του Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία της Εύας Νάθενα και την συγκλονιστική ερμηνίατης Καριοφυλλιάς Καραμπέτη ως Φραγκογιαννού.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Aquaman: Το χαμένο βασίλειο».

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (22/12) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

«Aquaman: Το χαμένο βασίλειο»

Περίληψη
Έχοντας αποτύχει να εξολοθρεύσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Μπλακ Μάντα διψασμένος να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει επιτέλους τον Aquaman. Αυτή τη φορά, ο Μπλακ Μάντα είναι πιο ισχυρός από ποτέ έχοντας τιθασεύει τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, που εξαπολύει μία αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον κατατροπώσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Ορμ, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, με στόχο να συνάψουν μία ανορθόδοξη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να προστατεύσουν το βασίλειο και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman και τον κόσμο από τον αφανισμό.

Σκηνοθεσία: James Wan
Ηθοποιοί: David Leslie Johnson-McGoldrick, James Wan & Jason Momoa

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Φόνισσα»

Περίληψη
Σε ένα δυστοπικό νησί της Ελλάδας γύρω στο 1900, η Χαδούλα, χήρα Ιωάννου Φράγκου είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία υπηρετώντας αυτό που της πέρασε η μητέρα της – μια σκυτάλη δύσκολη, που διαιωνίζει την υποτίμηση και την κατώτερη μοίρα της γυναίκας. Η Χαδούλα επαναστατεί μέσα της και αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί και προς τα έξω. Τα μικρά κορίτσια του νησιού γίνονται θύματα του ξεσπάσματός της. Αφαιρώντας τους τη ζωή, η ίδια νιώθει ότι τα απαλλάσσει από το κοινωνικό φορτίο που η ύπαρξή τους επιφέρει. Οι πράξεις της κάποια στιγμή αυτονομούνται και τη φέρνουν αντιμέτωπη με τον νόμο. Εγκαταλείπει το σπίτι της και βρίσκει καταφύγιο στη φύση. Όμως, όσο και αν η ηθική της τής υπαγορεύει ότι έπραξε σωστά, στην πραγματικότητα το χρόνιο τραύμα της την ακολουθεί παντού. Το τέλος έρχεται σαν λύτρωση.

Σκηνοθεσία: Εύα Νάθενα
Ηθοποιοί: Όλγα Δαμάνη, Στάθης Σταμουλακάτος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Πρωτόπαππα, Έλενα Τοπαλίδου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Γεωργιάννα Νταλάρα, Χρήστος Στέργιογλου, Δημήτρης Ήμελλος, Χριστίνα Μαξούρη, Αγορίτσα Οικονόμου, Μιχάλης Οικονόμου, Βερόνικα Δαβάκη, Νίκη Παπανδρέου, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρία Σκουλά, Γιάννης Τσορτέκης, Γαλήνη Χατζηπασχάλη

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Ο Καρυοθραύστης και η μαγική φλογέρα»

Περίληψη
Είναι παραμονή Χριστουγέννων. Η νεαρή Μαρί, κάνει μια ευχή: να γινόταν ένα θαύμα που θα την κάνει και πάλι μικρή και ξέγνοιαστη, σε έναν κόσμο όπου όλα είναι ομορφότερα.
Όμως, η ευχή της πιάνει κάπως υπερβολικά καλά! Η Μαρί συρρικνώνεται στο μέγεθος κούκλας, ενώ ταυτόχρονα όλα της τα παιχνίδια ζωντανεύουν. Μια κούκλα καρυοθραύστης αποδεικνύεται ότι στην πραγματικότητα είναι ένας πρίγκιπας με το όνομα Τζορτζ, ο οποίος μετατράπηκε σε παιχνίδι από ένα σκοτεινό ξόρκι της βασίλισσας των αρουραίων.
Στην περιπέτεια που ακολουθεί, η Μαρί, ο Τζορτζ και οι φίλοι τους, τα παιχνίδια, ταξιδεύουν στη μαγική χώρα των λουλουδιών με αποστολή να σώσουν τον κόσμο από τους ανθρώπους των αρουραίων - γιατί η ζωή χρειάζεται πάντα λίγη μαγεία!

Σκηνοθεσία: Viktor Glukhushin
Ηθοποιοί:

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Κουραμπιέδες από χιόνι»

Περίληψη
Σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, ένας ιδιόρρυθμος ζαχαροπλάστης, ο κύριος Παναγιώτης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) αναγκάζεται λόγω συνθηκών να κρύψει από όλους στο σπίτι του την μικρούλα Φανή (Αριάδνη Βελλή). Γρήγορα τα δυο εγγόνια του (Σπύρος Ντούγιας, Στέλλα Μουρίκη) και ένας φίλος τους (Στρατής Ζαχαρής) ανακαλύπτουν την κρυμμένη Φανή και έτσι σχηματίζεται η συμμορία των πέντε. Τα τέσσερα παιδιά και ο κύριος Παναγιώτης ζουν μια υπέροχη περιπέτεια μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Πρέπει όμως πρώτα να ξεγελάσουν τους πάντες. Την κόρη του κυρίου Παναγιώτη (Κατερίνα Γερονικολού), τον γιατρό του χωριού (Μελέτης Ηλίας) και γενικώς όλους τους κατοίκους της μικρής κοινωνίας. Τα εμπόδιά τους είναι άπειρα κι αφού περάσουν από χίλιες δυο ανατροπές και δοκιμασίες, θα αποκαλυφθούν και θα χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;
 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσιμιτσέλης
Ηθοποιοί: Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος, Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στέλλα Μουρίκη, Στρατής Ζαχαρής, Κατερίνα Τσάβαλου

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«ΚΑΤΑΚ, η γενναία φάλαινα»

Περίληψη
H τρυφερή, συγκινητική αλλά και αστεία υποθαλάσσια περιπέτεια ενηλικίωσης μιας μικρής Μπελούγκα φάλαινας που ανυπομονεί να μεγαλώσει. Ενώ όλοι οι συνομήλικοί του έχουν γίνει άσπρες φάλαινες, όπως προβλέπεται για την ηλικία τους, ο Κατάκ είναι ακόμα μικρός και γκρι. Για να αποδείξει πως έχει μεγαλώσει κι εκείνος αλλά και για να υλοποιήσει την τελευταία επιθυμία της πολυαγαπημένης του γιαγιάς ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι στο Μεγάλο Βορρά. Όσο απομακρύνεται από το σπίτι του, αποκτά τους πιο απροσδόκητους φίλους στα πιο απίθανα μέρη του ωκεανού και σύντομα καταλαβαίνει πως η διαφορετικότητά του είναι που τον κάνει μοναδικό και ενίοτε το να είσαι ο εαυτός σου είναι η πιο θαρραλέα εκδοχή σου.
 

Σκηνοθεσία: Christine Dallaire-Dupont
Ηθοποιοί: (φωνές) Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Σκεύος Πολυκάρπου, Εύρος Βασιλείου, Λουίζα Μιχαηλίδου, Ανδρέας Τσέλεπος, Αθηνά Σάββα, Μιχάλης Καζάκας, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Νάτια Χαραλάμπους

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «ΚΑΤΑΚ, η γενναία φάλαινα» (μεταγλωττισμένο) στις 17:00
  • «Aquaman: Το χαμένο βασίλειο» στις 19:30 (σε 3D) και στις 22:00 (σε 2D)

Αίθουσα 2

  • «Ο Καρυοθραύστης και η μαγική φλογέρα» (μεταγλωττισμένο) στις 17:15
  • «Κουραμπιέδες από χιόνι» στις 19:30
  • «Φόνισσα» στις 22:00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση