Θρήνος στη Λαμία - «Έσβησε» το χαμόγελο της Λίνας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 08:01 Θρήνος στη Λαμία - «Έσβησε» το χαμόγελο της Λίνας

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον αδόκητο χαμό της Λίνας Τσαμαντάνη - Τζινάβα…

Ανείπωτη θλίψη στην κοινωνία της Λαμίας έχει σκορπίσει η είδηση του αδόκητου χαμού της Λίνας Τσαμαντάνη - Τζινάβα μόλις στα 56 της χρόνια.

Δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και εντελώς ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (17/1) μέσα στο σπίτι της.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και ακολούθησε η άμεση διακομιδή της στο Νοσοκομείο Λαμίας, όμως ήταν αργά και το όμορφο χαμόγελο της Λίνας είχε «σβήσει» βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους αλλά και όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν.

Ήταν το γλυκό χαμόγελο στην υποδοχή του Ξενοδοχείου «ΔΕΛΤΑ» στο γνωστό ‘’δέλτα’’ της ανατολικής εισόδου της πόλης. Με τον σύζυγό της Γιώργο Τζινάβα είχαν κάνει μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά.

Απαρηγόρητος ο άνθρωπος της ζωής της την αποχαιρετά:

«Σήμερα ξημέρωσε μια μαύρη  μέρα γεμάτη  δηλητήριο για την οικογένεια χάσαμε την αγαπημένη μας σύζυγο και μητέρα καλό ταξίδι αγαπημένη μας. Θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας».

Η κηδεία της Λίνας Τσαμαντάνη θα γίνει την Παρασκευή (19/1/24) στις 11:00’ το πρωί στον Ιερό ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης Λαμίας.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση