Λαμία: Ντελιβεράς πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο και τραυμάτισε ζευγάρι επαγγελματιών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 08:30 Λαμία: Ντελιβεράς πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο και τραυμάτισε ζευγάρι επαγγελματιών (ΦΩΤΟ αρχείου)

Συγκρούστηκαν τα δυο μηχανάκια μεταξύ τους…

Από το κατάστημα που διατηρούν στο κέντρο της Λαμίας, κατέληξαν στο Νοσοκομείο, γνωστό ζευγάρι επαγγελματιών, μετά από τροχαίο στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Αθανασίου Διάκου, το βράδυ της Πέμπτης (25/1).

Το μηχανάκι με οδηγό τον 64χρονο επαγγελματία και συνοδηγό τη σύζυγό του, κατέβαινε την Αθανασίου Διάκου και φτάνοντας στη συμβολή με τη Μάρκου Μπότσαρη, που είναι μονόδρομος, ήλεγξε δεξιά για να εισέλθει σε αυτή. Τότε έφτασε με ταχύτητα μηχανάκι ντελίβερι από αριστερά, καθώς πήγαινε ανάποδα στο μονόδρομο και συγκρούστηκαν.

Αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν όλοι στο οδόστρωμα, όμως ο 64χρονος επαγγελματίας και η σύζυγός του ήταν αυτοί που τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο 39χρονος ντελιβεράς τη γλύτωσε με γρατσουνιές και δε διακομίστηκε στα Επείγοντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η 56χρονη γυναίκα επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση στο πόδι της.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση