Συναντήσεις Δημάρχου Λαμιέων με φορείς, εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας και εργαζομένους στο Δήμο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 14:02 Συναντήσεις Δημάρχου Λαμιέων με φορείς, εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας και εργαζομένους στο Δήμο (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθ/δας, τις Πρωτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις της ΕΛ.ΑΣ. και το Σύλλογο Υπαλλήλων Δήμου Λαμιέων

Σειρά διαδοχικών επαφών με παραγωγικούς φορείς, εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας και εργαζομένους στο Δήμο, είχε το πρωί της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο κύκλος των συναντήσεων ξεκίνησε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάση Κυρίτση και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να γίνει η πρώτη καταγραφή των ζητημάτων που απασχολούν τον παραγωγικό κλάδο και τις συνεργασίες που θα αναπτυχθούν με τη Δημοτική Αρχή για την ενδυνάμωση της τοπικής επιχειρηματικότητας και οικονομίας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της αξιοποίησης της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας που θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή αλλά και πανελλαδικά.

Ακολούθησε η συνάντηση με τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας όπου συζητήθηκαν συνολικότερα θέματα αστυνόμευσης και ειδικότερα για την πόλη της Λαμίας προκειμένου να ελεγχθεί η παραβατικότητα και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Επισημάνθηκε παράλληλα η συνδρομή και της Δημοτικής Αστυνομίας με την καθημερινή της παρουσία στο κέντρο της πόλης και σε άλλα κρίσιμα σημεία.

Τέλος ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου ολοκλήρωσε τον κύκλο επαφών του με τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Λαμιέων Θανάση Παπαϊωάννου καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Η επικοινωνία των δύο πλευρών ανέδειξε μετά από γόνιμο διάλογο τα ουσιαστικά θέματα που απασχολούν τους υπαλλήλους, με χαρακτηριστικότερο την έλλειψη προσωπικού σε υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων αναγνώρισε τις ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν στο προσωπικό με σημαντική επιβάρυνση των καθημερινών καθηκόντων τους καταβάλλοντας από την πλευρά του κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσής τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση