Παρέα νεαρών προκάλεσε βανδαλισμούς στη Βόρεια Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 09:08 Παρέα νεαρών προκάλεσε βανδαλισμούς στη Βόρεια Λαμία

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για τους ίδιους νεαρούς που έχουν αναστατώσει και την περιοχή του Αφανού…

Λίγες ημέρες μετά το συμβάν με τους βανδαλισμούς και τις «επιθέσεις» με πορτοκάλια και αλεύρι στη συνοικία του Αφανού, μία ακόμη ομάδα νεαρών ατόμων, προκάλεσε βανδαλισμούς στην οδό Κύθνου λίγο πιο πάνω από το σχολικό συγκρότημα 1ου-4ου Γυμνασίων - Λυκείων Λαμίας.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 9:00’ το βράδυ της Πέμπτης (1/2), όταν η γειτονιά αναστατώθηκε από φωνές και φασαρία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, 6 ή 7 νεαροί, που φορούσαν φούτερ με κουκούλες, προκαλούσαν ζημιές, ρίχνοντας γλάστρες και χτυπώντας γκαραζόπορτες και αυτοκίνητα!

Όταν γείτονας βγήκε στο μπαλκόνι φωνάζοντας τους, οι νεαροί φρόντισαν να εξαφανιστούν προς το στενό που βγάζει στο 1ο Λύκειο και το υπόλοιπο συγκρότημα. Μάλιστα όπως είπαν στο LamiaReport, το προηγούμενο βράδυ, στις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι χτυπούσαν τα κουδούνια!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, που βάσει περιγραφών ξεκίνησε αναζητήσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πρόκειται για τα ίδια άτομα που προκάλεσαν ζημιές στην περιοχή του Αφανού για δύο συνεχόμενα βράδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση