Στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 22:44 Στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Επίσκεψη στη Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή στο Δημαρχείο στην Κάτω Τιθορέα, πραγματοποίησε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου το πρωί.

«Είχαμε μια ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση. Μιλήσαμε για τις επικείμενες δράσεις που σχεδιάζουμε ως Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε σχέση με την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην προσπάθειά τους για εξωστρεφή προσανατολισμό, για τις ενέργειες που υλοποιούμε στο πλαίσιο προώθηση της Π.Ε. Φθιώτιδας στον τομέα του τουρισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας καθώς και για ζητήματα ενδυνάμωσης της συνεργασίας Δήμου & Επιμελητηρίου. Ευχαριστούμε τη Δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους καθώς και τους συνεργάτες της για την όμορφη φιλοξενία», αναφέρουν οι άνθρωοι του Επιμελητηρίου.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασίας Στιβακτή ανέφερε:

«Σε καλό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου κ. Αθανασίου Κυρίτση και μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στον Δήμο μας.

Στη διάρκεια της συνάντησής μας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κάτω Τιθορέας, συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν διαχρονικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Δήμου Αμφίκλειας  - Ελάτειας.

Επίσης, αναλύθηκαν κοινοί στόχοι και δράσεις, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τόνωση της επιχειρηματικότητας, την εξωστρέφεια μέσω του τουρισμού καθώς και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου μας και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά, αφού σκοπός και των δύο Φορέων είναι να δοθούν κίνητρα και λύσεις, που θα διασφαλίζουν την ευημερία και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και θα προάγουν την ανάπτυξη του τόπου μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση