Λαμία: Κυνηγούσε τον κλέφτη που πήγε να μπει στο σπίτι του μέρα - μεσημέρι!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 08:32 Λαμία: Κυνηγούσε τον κλέφτη που πήγε να μπει στο σπίτι του μέρα - μεσημέρι!

Πήδησε από τον 1ο όροφο για να ξεφύγει ο επίδοξος διαρρήκτης…

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Τυμφρηστού στον περιφερειακό του Αγίου Λουκά.

Ένας άνδρας κυνηγούσε έναν άλλον φωνάζοντας «κλέφτης κλέφτης».

Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 12:30’ το μεσημέρι. Ο επίδοξος κλέφτης φέρεται να προσπάθησε να διαρρήξει μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι ήταν μέσα ο ιδιοκτήτης.

Ο τελευταίος άκουσε κάποιον θόρυβο και κοίταξε από διπλανό παράθυρο, βλέποντας το δράστη με ένα κατσαβίδι να προσπαθεί να διαρρήξει την μπαλκονόπορτα. Τότε βγήκε φωνάζοντας έξω με το δράστη να πηδά από τον πρώτο όροφο για να το σκάσει!

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που τυχαίνει να είναι και αστυνομικός, βγήκε στο κυνήγι του, παροτρύνοντας έναν γείτονα που είδε, να πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι το Ισαδάκι όπου χάθηκαν τα ίχνη του κλέφτη, καθώς δεν μπόρεσε να τον εντοπίσουν ούτε οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο.

Ωστόσο ο αστυνομικός προχώρησε σε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας για την απόπειρα κλοπής, δίνοντας και την αναλυτική περιγραφή του δράστη στους συναδέλφους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση