Ράχες: Με παραδοσιακούς χορούς γιόρτασαν τον Άγιο Χαράλαμπο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 13:50 Ράχες: Με παραδοσιακούς χορούς γιόρτασαν τον Άγιο Χαράλαμπο

Την τιμητική τους έχουν σήμερα οι Ράχες που γιορτάζουν τον Πολιούχο τους Άγιο Χαράλαμπο.

Με πολύ κόσμο και παραδοσιακούς χορούς γιόρτασαν οι Ράχες τον πολιούχο τους Άγιο Χαράλαμπο, ενώ στη λειτουργία χοροστάτησε που προηγήθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου, αντιδήμαρχοι και μέλη του δημοτικού συμβουλίου Στυλίδας, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ραχών Χρήστος Σολόπουλος, ενώ από τα πολιτικά κόμματα παραβρέθηκε εκπρόσωπος του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, καθώς και ο καταγόμενος από τις Ράχες και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Τσόγκας.

Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας, είχαν οργανωθεί εορταστικές εκδηλώσεις με την χορωδία του παραρτήματος «του Ωδείου της ΙΜ Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ», ενώ ιδιαίτερο τόνο στους εορτασμούς έδωσε το χορευτικό των Ραχών, με χοροδιδάσκαλο τον Γιώργο Κυροδήμο, όπου με παραδοσιακές στολές χόρεψαν τοπικούς χορούς.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση