Δήμος Δομοκού: Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 19:25 Δήμος Δομοκού: Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου…

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής έχει συγκαλέσει για την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:00’ το μεσημέρι, ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού Ανδρέας Καλαμπαλίκης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Πλατεία Μουσών 1, Δομοκός).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εγγράφονται υποχρεωτικά θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε Δημοτικός Σύμβουλος, τα οποία αφορούν στο έργο της Δημοτικής Αρχής, εφόσον έχουν κατατεθεί εγγράφως στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου τρεις (3) ημέρες πριν τη συνεδρίαση.

Έτσι, μέχρι την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα πρέπει να έχουν κατατεθεί εγγράφως στην Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου θέματα που αφορούν στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση