Μένουν στους δρόμους οι αγρότες της Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 21:04 Μένουν στους δρόμους οι αγρότες της Αταλάντης

«Παραμένουμε στον δίκαιο αγώνα μας…». Κλείνουν αύριο την εθνική στις 16:00'

Γενική Συνέλευση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης (22/2) οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του κόμβου της Σκάλας Αταλάντης.

Στη συνέλευση έγινε αναλυτική ενημέρωση για τη μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με τα περισσότερα από τα αιτήματά τους να μην έχουν ικανοποιηθεί.

Η απόφαση ήταν να παραμείνουν στους δρόμους συνεχίζοντας το δίκαιο τους αγώνα. Διαβάστε την ανακοίνωση του Μπλόκου Σκάλας Αταλάντης;

«Το Μπλόκο Σκάλας Αταλάντης κατόπιν της αποψινής γενικής συνέλευσης και λαμβάνοντας υπόψιν τα ανεπίλυτα προβλήματα που έχουν γνωστοποιηθεί δεν μπορεί επ' ουδενή τρόπο να αποχωρήσει γι'αυτό παραμένει στον δίκαιο αγώνα και κλιμακώνει με κλείσιμο της εθνικής οδού αύριο Παρασκευή και ώρα 4 το απόγευμα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση