Λαμία: Σήμερα η ημερίδα για το νέο φορολογικό και ασφαλιστικό τοπίο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 11:07 Λαμία: Σήμερα η ημερίδα για το νέο φορολογικό και ασφαλιστικό τοπίο

Στο Πολιτιστικό Κέντρο στις 18:00'…

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Φθιώτιδας & την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ανατ. Στερεάς Ελλάδας, μας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Το νέο φορολογικό & ασφαλιστικό τοπίο για τις επιχειρήσεις μετά τη ψήφιση των Νόμων 5053/2023 & 5078/2023».

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Αίθουσα εκδηλώσεων Πολιτιστικού Κέντρου Δ. Λαμιέων (Λεωνίδου 9 – 11, Λαμία), τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 & ώρα 18:00’

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «μετά την νομοθέτηση των Ν.5053/2023 και 5078/2023 προκύπτουν για τις επιχειρήσεις σημαντικά ζητήματα τόσο εργατικής-ασφαλιστικής όσο και φορολογικής φύσεως. Ως Επιμελητήριο Φθιώτιδας πραγματοποιούμε την εκδήλωση, καλώντας ως ομιλητές τους καταλληλότερους στο επιστημονικό τους πεδίο. Τον καθηγητή κ. Αλέξη Μητρόπουλο για το Εργατικό-Ασφαλιστικό, και τον Λογιστή-Φοροτεχνικό κ. Χρήστο Κρίγκα για το Φορολογικό, με την παρουσία και συνεργατών τους ώστε να καλυφθεί όλο το φάσμα των ερωτημάτων».

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Αλέξης Μητρόπουλος, Καθηγητής ΕΚΠΑ – Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚΚ

Χρήστος Κρίγκας, Λογιστής-Φοροτεχνικός, Φορολογικός Σύμβουλος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Δημήτρης Μπολόφης, Εργατολόγος

Αριστοτέλης Κολοβός, Εργατολόγος

Δημήτρης Πετρόπουλος, Εργατολόγος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση