Λαμία: Κινητοποίηση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην εθνική οδό (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 16:07 Λαμία: Κινητοποίηση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην εθνική οδό (ΦΩΤΟ)

Τελικά ο συναγερμός αποδείχθηκε λανθασμένος, καθώς ήταν μόνο πυκνοί καπνοί από τη μηχανή…

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/3) στο κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, αλλά και στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, για πυρκαγιά σε ΙΧΕ στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Το ΙΧΕ είχε ακινητοποιηθεί στο 214ο χλμ Αθηνών - Θεσσαλονίκης λίγο μετά την έξοδο Λαμίας, ωστόσο όπως αποδείχτηκε, οι καπνοί που το τύλιξαν για μερικά λεπτά, προερχόντουσαν από βλάβη στη μηχανή και τα λάδια που είχαν πέσει πάνω της.

Για καλό και για κακό οι Πυροσβέστες πραγματοποίησαν έλεγχο, ενώ οι αστυνομικοί με τη βοήθεια και της Κεντρικής Οδού, απέκλεισαν τη ΛΕΑ και τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα βοήθειας. Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκαν και γενικά δεν κινδύνευσαν τα δύο άτομα που επέβαιναν στο όχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση