Σύσκεψη για το θέμα της Ανατολικής Βίστριζας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 12:08 Σύσκεψη για το θέμα της Ανατολικής Βίστριζας

Συστήνεται το επόμενο διάστημα ΤΟΕΒ…

Ευρεία σύσκεψη για το θέμα της Ανατολικής Βίστριζας, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κ. Σανίδας με τους Προέδρους και εκπροσώπους των εμπλεκόμενων χωριών Άγιος Σώστης - Καρπούζης Ιωάννης, Βασιλικά Υπάτης – Μωράτης Αθανάσιος, Καστρί – Κουμπούρας Νίκος, Λαδικού Υπάτης – Βήττας Σπυρίδων, Λιχνός – Καραγιάννης Ιωάννης, Μεσοχώρι Υπάτης – Τσάρας Θεόδωρος, Μοσχοκαρυά – Καραδήμας Δημήτριος, Ροδωνιά Υπάτης - Κραββαρίτης Βασίλειος, Συκά Υπάτης – Παφίλης Χρήστος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών έργων ο προϊστάμενος Δομών Περιβάλλοντος και αρμόδιος για τα θέματα της Ανατολικής Βίστριζας Κακκάβας Κώστας και η υπάλληλος Μελετών και Ωρίμανσης έργων Τεμπέλη Παρασκευή, καθώς και ο υπεύθυνος του έργου στη περιοχή Λάγκης Γιώργος.

Συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν το έργο στην περιοχή και άπτονται της αρμοδιότητας της Π.Ε. Φθιώτιδας. Μέσα σε αυτά και η σύσταση Τ.Ο.Ε.Β. Ανατολικής Βίστριζας, όπου συμφωνήθηκε να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να συσταθεί το επόμενο διάστημα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κ. Σανίδας τόνισε ότι: «το έργο της Ανατολικής Βίστριζας είναι ένα από τα σημαντικά έργα που γίνονται στη Φθιώτιδα, όπου θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες και είναι έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις σε μικροπροβλήματα που προκύπτουν πριν την ολοκλήρωση του έργου, συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση