Λαμία: Προσοχή κυκλοφορούν «μαϊμού» καλόγριες!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 08:06 Λαμία: Προσοχή κυκλοφορούν «μαϊμού» καλόγριες!

Ισχυρίζονται ότι είναι από την Ιερά Μονή του Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης…

Πολλά ήταν τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που δεχτήκαμε από αναγνώστες, για δύο νεαρές μοναχές οι οποίες γυρνούσαν στο κέντρο της Λαμίας και πουλούσαν εικονίτσες και σταυρουδάκια από την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης.

Το παρουσιαστικό τους όμως αλλά και η κατάσταση των ράσων που φορούσαν, δεν παρέπεμπαν σε μοναχές και κίνησαν την υποψία των πολιτών που επικοινώνησαν με την αστυνομία αλλά και με την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Χωρίς ιδιαίτερο κόπο τις εντοπίσαμε στην πλατεία Πάρκου αλλά και στην οδό Ρήγα Φεραίου και πιθανότατα είναι περισσότερες από δύο. Το ένα ζευγάρι «μοναχών» μάλιστα προσπάθησε να μας πουλήσει θαυματουργό σταυρουδάκι από τον Άγιο.

Κάποια στιγμή που έκανε την εμφάνισή του αυτοκίνητο της Δημοτικής Αστυνομίας, φρόντισαν να χωθούν μέσα σε παρακείμενο μαγαζί, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία της αναζητά προκειμένου να ελέγξει την ταυτότητά τους.

Το LamiaReport επικοινώνησε με την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση ότι οι Μοναχές δε βγαίνουν καθόλου από το Μοναστήρι και ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις συγκεκριμένες.... "καλόγριες".

Προσοχή λοιπόν καθώς οι επιτήδειοι και επιτήδειες, σκαρφίζονται πολλούς τρόπους για να μπορέσουν να μας αποσπάσουν χρήματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση