Είχαν ρημάξει τις εκκλησίες στη Φωκίδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 09:28 Είχαν ρημάξει τις εκκλησίες στη Φωκίδα

Ποινική δικογραφία σε βάρος δύο «ποντικών»…

Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να βρουν οι αστυνομικοί του ΑΤ Ευπαλίου, σε συνεργασία με το ΑΤ Δωρίδας και το ΤΑ Άμφισσας - Δελφών, για να εξιχνιάσουν συνολικά δέκα (10) κλοπές και τρεις (3) απόπειρες κλοπής από Ιερούς Ναούς, σε περιοχές της Φωκίδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν (2) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Οι συγκεκριμένοι «ποντικοί» φέρεται να «τρύπωναν» από την 25-10-2023 έως και την  19-02-2024, σε Ιερούς Ναούς, σε περιοχές του Ευπαλίου, του Λιδορικίου και της Άμφισσας Φωκίδας, από όπου αφαίρεσαν διάφορα χρηματικά ποσά από το παγκάρι, καθώς επίσης και αφιερώματα-τάματα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου, εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των εν λόγω ατόμων και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση