Καιρός: Άγγιξε τους 30 βαθμούς σε Φθιώτιδα και Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 08:20 Καιρός: Άγγιξε τους 30 βαθμούς σε Φθιώτιδα και Στερεά

"Φλερτάρει" με το μηδέν η θερμοκρασία το πρωί!...

Πολύ υψηλές μέγιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν το Σάββατο 30/03 κυρίως στα ηπειρωτικά της χώρας σύμφωνα με παρατηρήσεις του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η υψηλότερη θερμοκρασία σημειώθηκε στην Ανατολική Στερεά και συγκεκριμένα στον μετεωρολογικό σταθμό της Λιβαδειάς και ήταν ίση με 28.8 βαθμούς Κελσίου. Κοντά και η θερμοκρασία στην Κωπαΐδα αλλά και στη Φθιώτιδα στο Λευκοχώρι.

Ο πίνακας που ακολουθεί παρουσιάζει τις 8 υψηλότερες θερμοκρασίες που καταγράφησαν από το δίκτυο των σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Είναι γεγονός ότι το γνωστό «από Μάρτη καλοκαίρι», επιβεβαιώνεται φέτος, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι σήμερα 31 Μαρτίου, το Καρπενήσι «ξύπνησε» με 0,1 βαθμούς! Επίσης στην Οίτη και στο Μαυρολιθάρι, ο υδράργυρος κατρακύλησε το πρωί στους 1.9ο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση