Στο εδώλιο Λαμιώτης γιατί ξυλοφόρτωσε τη σύντροφό του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 07:22 Στο εδώλιο Λαμιώτης γιατί ξυλοφόρτωσε τη σύντροφό του

Η ποινή στο αυτόφωρο και οι δηλώσεις των συνηγόρων των δυο πλευρών…

Περίπτωση ξυλοδαρμού 20χρονης από το σύντροφό της εκδικάστηκε την Τρίτη (2/4) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας.

Η 20χρονη είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι ξημερώματα της 25ης Μαρτίου είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με το σύντροφό της που κατέληξε  στον ξυλοδαρμό της, κάτι που όπως υποστήριξε, είχε γίνει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.

Ο νεαρός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε βάρος του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση, της ενδοοικογενειακής απειλής και της εξύβρισης.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο των κατηγορούμενο και για τις τρεις κατηγορίες και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης κατ’ συγχώνευση δύο (2) ετών και οκτώ (8) μηνών, με τριετή αναστολή. Επίσης του επιβλήθηκε απαγόρευση προσέγγισης της εγκαλούσας σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και οποιασδήποτε επικοινωνίας είτε διά ζώσης είτε μέσω ηλεκτρονικών μέσων.

Σε βάρος της απόφασης ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση.

Δείτε τι είπαν στο LamiaReport οι συνήγοροι των δύο πλευρών, ο Γιώργος Δούμας που υποστήριξε την κατηγορία για λογαριασμό της νεαρής κοπέλας και ο Δημήτρη Τσιγάνης που είχε την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση