Ποντάρουμε στη νέα γενιά για να λυθεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 08:36 Ποντάρουμε στη νέα γενιά για να λυθεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων σήμερα και το πιο δυνατό μήνυμα έρχεται μέσα από τις ζωγραφιές των παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, το Κτηνιατρείο της Κατερίνας Σωτηρίου, στην οδό Κύπρου 85,  έχει γεμίσει από ζωγραφιές παιδιών Α’ και Β’ τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

Τα παιδιά απεικόνισαν με τα χρώματα και την τρυφερότητά τους τα μέρη που θα έπρεπε να βρίσκονται τα αγαπημένα τους ζώα και πως πρέπει να είναι η φιλοζωία.

Επίσης ζωγράφισαν τα δικά τους ζωάκια και έδειξαν πόσο ευτυχισμένα είναι μέσα στην οικογένειά τους.

Η Κατερίνα Σωτηρίου μας παρακινεί να σκεφτόμαστε τα αδέσποτα και την περίθαλψη τους, τονίζοντας πως ποντάρει στη νέα γενιά, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να συμβάλει στη λύση του προβλήματος με τα αδέσποτα ζώα.

Επισκεφθείτε με όλα τα μέλη της οικογένειάς σας την Κατερίνα Σωτηρίου στο ολοκαίνουργιο κτηνιατρείο της πόλης και μάθετε πως μπορείτε να προσφέρετε και εσείς βοήθεια σε ένα αδεσποτάκι.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα μας είπε η ίδια για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων:

 

 

Κατερίνα Σωτηρίου
Κτηνίατρος - Κτηνιατρική Κλινική
Κύπρου 85, Λαμία
Τηλέφωνο: 2231053709

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση